Om min blogg

Den här bloggen handlar om mina upplevelser när jag, karln, karlns dotter och katten reser runt med husbilen. Jag skriver vad jag tycker om olika campingar och sevärdheter vi har snubblat över genom åren, lite tips och trix och annat smått och gott som händer under våra resor.

Ibland blir det ros, ibland blir det ris. Ibland stämmer inte mina upplevelser med andras. Ibland stämmer de. Avgör själv, helt enkelt. Jag vill gärna ha tips från andra om olika resmål och upplevelser.

Vi har utforskat Sverige och Norge i många år, 2013 nådde vi Nordkap. Det går att läsa om det här i bloggen. Nu känns det som att det är dags att utforska resten av Europa. 2014 åkte vi bland annat över Großglockner i Österrike, till Venedig, Rhendalen och Moseldalen. Det kan man också läsa om här.

Kom ihåg att det är mina egna upplevelser jag skriver om, en helt vanlig person som tycker om att utforska världen.

Hoppas att den som läser får en trevlig stund, lämna gärna ett litet avtryck i kommentarsfältet, så blir jag glad.

Annonser

5 kommentarer till Om min blogg

 1. Marianne Wiktorsson skriver:

  Av en slump så hamnade jag här på din blogg. Det ångrar jag inte. Jättekul att läsa om era resor. Är dessutom själva ägare till en exakt likadan husbil som er och vi trivs så bra med den. I sommar var vi till Lofoten så vackert där och lite senare här i slutet av augusti så åker vi ner till Skåne och då har det lugnat ner sig lite med folk. Vi bor i Degerfors så det är inte så långt från er. Så kanske vi möts någon gång.

  • Helen skriver:

   Kul att du gillar bloggen, det är alltid skoj att höra. Lofoten är härligt, det är nästan så att jag längtar norrut igen, men det finns ju så mycket värld att upptäcka söderut också 🙂

 2. Dennis Hansen skriver:

  Hej Helen, tack för en fantastisk sida med väldigt bra beskrivningar av alla platser ni upplever. Dina bilder och texter är mycket inspirerande. Vi planerar att åka ner i Frankrike i sommar/höst och har läst dina berättelser från 2015.
  Ha en go fortsättning och jag hoppas få läsa mycket mer från dig och era resor.
  Ha de gott
  //Dennis Hansen

  • Helen skriver:

   Tack så mycket. Hoppas att ni får en bra resa i Frankrike, det är ett mycket trevligt land att resa i, tycker jag.

 3. mattias skriver:

  hej hej igen skriver så gärna ett inlägg , tack för en fin och välplanerad sida märks att du kan din sak mycket kul tycker jag och min sambo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s